BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

torsdag 8. september 2011

Rapport fra 2.vakt

Dette blir en laaaang dag på jobben. Kom ned til frokost kl. 07.45. Alltid koselig å være med å ta del av frokosten. Viktig å ta en runde, og småprate med gjestene. Alltid god stemning på frokost.

Etter det har det gått slag i slag. jobber nå med å finne riktig samarbeidspartner\ innkjøpsorganisasjon og handle igjennom. Har i dag hatt møte med Cafe og Reataurant-gruppen. Så var det møte med Lærlingekompaniet Øst. Har en lærling i resepsjonsfaget. Også litt å sette seg inn i, og følge opp.

Etterpå var det avtale med nettleverandør. Vi er nå inne i siste fase før den nye møteromsavdelingen står ferdig. I dag var det hvordan vi skal løse tråløst nettverk.
Blir så bra, fikk møblene til den store salen + styrerommet i går. Dette blir en kurs og konferanseavdeling med blomster i vindusposten :)
Gleder meg til 26 september, da har vi den første samlingen der. Da kommer det et firma som leier alle møterommene, de samler alle sine ledere til kick off. Det som er dumt er at jeg ikke er her da. Det som er fint, er at jeg da er i Provence.

I helgen er det selskap i Kruttlageret. Ut over høsten er det et godt egnet selskaplokalet. Legger ved bilde, så dere kan se hvor fint det blir når vi dekker der nede.






Nå er klokken 22.30 og jeg er fortsatt på jobb. Nattevakten ble syk i dag, så jeg måtte bytte meg til hjelp i natt. Heldigvis kunne Sanna ta natten for meg, og jeg ta 2.vakt for henne. Tusen takk Sanna :=)

Emil har reist hjem i dag for å ta seg av hunden vår. Bjørn har nemlig reist til München i dag. Han er på tur med Aldermannsligaen i Vålenga. Gjett om han har det bra nå :=) Dette er ett av årets mange høydepunkter for han, det er jeg helt sikker på. Her er det som han sier mye moro, fotball, øl og juging :)

Nå får jeg ta en natterunde på hotellet å se om alt er bra.

I morgen er det fredag, og jeg skal hjem. Herlig.

God helg til dere som leser dette!