BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

mandag 24. oktober 2011

På jobb uten koffert!

I dag har jeg hatt det som de fleste andre har det. Jeg har reist på jobb UTEN koffert. Det var en fantstisk følelse. Første gang siden mars har jeg reist på jobb, og kommet hjem samme dag! Føles faktisk ganske deilig.

Grunnen var at Bjørn skal til Tronheim å være med på åpning av ny LIVING butikk. Hadde jeg kommet hjem som jeg pleier på onsdag eller torsdag,, hadde han reist til trønderlagen :) Derfor blir det en tur hjem i kveld.

Tok derfor toget i dag. Da kan jeg sitte de timene det tar å jobbe. Faktisk nesten mer effektivt en å sitte på hotellet, hvor ting skjer hele tiden.
Tar også ofte å betaler meg inn på Komfort, det gir en ekstra ro. Sitter der nå :)

Ellers holder jeg på med masse fortiden, så det er utrolig spennende å drive eget hotell. Masse masse jobb, men desto mer morro.
Har vært heldig med belegget i oktober. November ser utrolig stille ut, men det kommer, du må ikke bekymre deg, sier min gode kollega Tom-Erik på Thon Hotellet rett bort i gaten. Må atter en gang nevne vårt gode og konstruktive samarbeid. Skal man overleve i en liten by som Halden, må man samarbeide.

Er blitt invitert til å være frokostgjest på Radio Prime, som er lokal østfoldradio. Det gleder jeg meg til.

Nei, nå må jeg gi meg. Har en del mailer jeg må ta før jeg er på Ski om ca en time.

Her ser du arbeidplassen min på toget :)

torsdag 20. oktober 2011

Tilbake til rom 312

Da er jeg tilbake i Halden, etter en inspirerende samling for ledere i Best Western. Mandag møtte vi opp på Best Western Sole Hotel og Herregård. Dette hotellet ligger vakkert til ved Krøderen.

Alltid så inspirerende å møte de andre i kjeden. Hadde masse spennende på agendaen, og like mye spennende utenfor agenda. Det sosiale er utrolig viktig på disse samlingene. Er utrolig mange dyktige folk i denne kjeden vår.

Her utveksles gode ideer og erfaringer, og det som imponerer meg mest, er at alle jeg snakker med ønsker at jeg skal lykkes. De deler med meg sine erfaringer, for mange har vært i gamet i mange år, og har prøv og feilet.
Føler også at jeg har mye å gi tilbake, særlig når vi snakker begeistring :)
Jeg er så utrolig stolt av å være et Best Western hotell :)

I helgen som var, hadde Bjørn, Emil og jeg en kjempefin tur inn til Vangen skistue. Hadde avgtalt med Mats, Helene og Lotte(vårt lille barenbarn) å møtes her. Legger ved et bilde disse tre.


Vil også rette en stor takk til mitt styre. Her sitter Bjørn som styreleder, min søster Anita Graff og min venneinne Anita Engen. Alle tre sitter med en fantastisk kunnskap på hvert sitt felt. Har allerede hatt 3 styremøter. Disse hjelper meg til å løfte blikket opp fra daglig drift.
Når vi først er inne på dette med å takke, er det to til jeg må nevne. Grete som har hjulpet meg med regnskap disse månedene. Hadde ikke klart meg uten henne. Nå skal jeg snart stå på egene ben, men godt å vite at hun er der, og jeg kan spørre henne.
Må også nevne Emil, som reiser til Halden hver uke, og bor fra tirsdag til fredag på rom 305:)

Da er det Torsdagkveld fra Nydalen her på rom 312.

onsdag 12. oktober 2011

Hvor ble det av Winnie???

Ja, hvor ble det av Winnie, hotellbloggeren........
Har i den siste tiden hatt et ganske så stort arbeidspress, for å si det enkelt. Derfor har bloggen fått lide.

Det som er herlig opp i det hele, er at det er utrolig morro. Er utrolig stolt av vår nyåpnede Kurs og konferanseavdeling. Den har blitt som jeg ønsket meg. En koselig ramme rundt et hvert arrangement. Jeg er overbevist om at mennesker som trives, er mer motivert til å gjøre en god jobb.

Her ser dere den største salen som heter Fredrikshald.



Har hatt flere arrangementer med flere bedrifter, og tilbakemeldingen er entydig. "Dette var noe helt annet en hva andre hoteller kan tilby. Vi har storkost oss."

Har nå ansatt Lene som skal være min høyre hånd. Dette skal gjøre at jeg skal få bedre tid til bl.a salg. Har allerede vært ute i en del møter som har vært veldig positive.

Nå sitter jeg på rom 312, det er det rommet jeg trives best på. Greit å ha et fast rom har jeg funnet ut. Her er det herlig utsikt opp på en flombelyst Fredriksten festning.


Nei nå er det natta på meg.
PS. Håper jeg får tid til å skrive på bloggen litt oftere fremover....... :)