BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

torsdag 29. mars 2012

Hva skjer??

Så har det da endelig løsnet. Etter noen stille vintermåneder, har de siste to uker vært en drøm. Denne uken har vi hatt så godt som fullt hus nesten hver dag!

Har jobbet mot en del bedrifter i Halden som nå bruker oss hver uke. Dessuten har det begynt å komme mye igjennom Best Western, men også pga at vi heter Best Western. Dette er en kjent merkevare i utlandet.
Tror vel at i natt er det 80\90% av gjestene utenlandske. Har mange bl.a fra Storbritania.

Har hatt en liten klomp i magen den siste tiden. Den er i ferd med å løse seg opp :)
I dag har jeg også solgt inn et 50 års lag, en komfirmasjon og et kurs. For en dag :) Det er det Lene og jeg har satt ned i vår 2 års plan. Vi skal bli det prefferert hotell i Halden. Her har man hørt et er godt å bo, og hit vil man tilbake.

Har hatt dobbeltoppslag i både Halden Arbeiderblad og Halden Magasinet om meg og min drøm som har gått i oppfyllelse. Dette har bidratt til at det har kommet mange forespørseler og bookinger.

Har også hatt to fantastiske dager på Askeladdens hus på Soria Moria kurs pg konferanse. Har vel nevnt før at jeg er så heldig å bli valgt ut til å delta på et Ledermentor program for kvinnelige ledere i reiseliv. Hadde vår første samling tirsdag og onsdag. For en unik opplevelse! For noen fantastiske mennesker jeg skal jobbe sammen med et helt år! Det er 15 fantastiske jenter + meg og våre mentorer. Tenk så priviligert. Vi har vær vår egen mentor. Disse skal hjelpe oss til å bli bedre ledere. Gleder meg til fortsettelsen. Det blir møte med mentor om 3 uker, og 3 dager i mai på Union Hotel i Øye. Gleder meg :)

Mye som skjer i mai. Er Best Westen samling i Alta 2-4 mai. Alltid så interessant å møte gode kollegaer. Er et veldig godt miljø i denne gruppen også. Her er det muligheter for å bygge nettverk og relasjoner.

Ellers hadde vi vel egentlig tenkt å stenge hotellet i morgen. Det blir ikke noe av, for to stamgjester har booket ved en feiltagelse frem til mandag. Så de ansatte får fri, mens Bjørn og jeg jobber :) Bjørn elsker å være her, så det er ikke noe offer for han. tror jeg da :)

Og så åpner Sjøbris Restaurant på brygga etter vinteren, i morgen. Dit skal vi.

Har blitt så utrolig glad i denne byen. På bildet ser dere skumring over festningen i kveld.


GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

fredag 16. mars 2012

"Fuck Up"

Regner med at en del av dere som leser dette nå, lurte litt på overskriften :) Sikkert noen av dere som har hørt om den nye filmen Fuck Up med Jon Øigarden, Tuva Novotny, Anders Baasmo Christiansen og Atle Antonsen.



Og hvorfor i all verden skriver jeg om denne filmen??? Jo det skal jeg fortelle dere, BW Grand Hotel har flere scener i denne filmen, og blir også nevnt i filmen, med riktig navn :)

Var invitert på førpremiere med rød løper og skuespillerene til stedet. Det som kom som en overraskelse var at det før filmen, med skuespillere på scenen, også skulle takke de som hadde bidratt til at denne filmen ble som den ble. Og hvem blir ikke ropt opp som nr 2 i rekken: " kan vi også få opp på scenen Winnie Gjerdalen fra Grand Hotel" Som sagt dette kom som en overraskelse, ble overrakt rose, og skuespillerene håndhilste :)

Var vel ca 10 \ 15 pers om ble ropt opp. Må jo innrømme at det var litt morro.
Så startet filmen, med et fantastisk bilde over Halden og herlig musikk.

Grand Hotel ble nevnt både i tale, og det ble filmet på rom 212, der de er å snakker med narkohaien. De er også i baren, og sist i filmen sitter de på trappen på hotellet. Alt tydelig med navnet på hotellet.
Kan anbefale filmen, jeg syntes den var knallbra. Kjempegøy å se alle plasser i Halden de har filmet. Og det spesielle med filmen er jo at mye av det er sant.
Krasjet med elgen, og alt det som skjer rundt det, er faktisk sant. Det har skjedd her i Halden.

http://www.youtube.com/watch?v=8MX8I


En annen ting Lene og jeg har vært med på denne uken, er bransjetreff med Ringnes. Ble arrangert på en skikkelig kul plass i Fredrikstad som heter Verdensspeilet. Var hyggelig med koselige mennesker og god drikket. Takk til Terje på Ringnes for invitasjon.

I dag sjekket jeg ut en utrolig hyggelig eldre par fra Australia. Var på en 4 måneders ferie. Har vært hos oss i 2 dager. De la igjen kontaktinfo, de inviterte Bjørn og jeg til å bo hos dem hvis vi kom til Australia. Hadde en herlig hus ved havet. Var så veldig fornøyd med oppholdet her hos oss. ( Er vel ikke alle plasser de får vasket tøyet sitt på hotellet, ekstraservice)
Da de sjekket ut, fikk jeg en god flaske Australs rødvin.

Føler jeg er så utrolig priviligert som får jobbe med det jeg ønsker, og ikke minst stortrives med. Slike dager som i dag, gjør at du bare går rundt å koser deg, og stortrives. Kan vel også ha noe med at det er fredag! :)

Ellers har de to første ukene i mars vært bedre en forventent. Stille til uken, men det tar seg opp uken etter.

Holder forsatt med litt oppussing. Har fått nytt tak i lobby, og ny vakker lysekrone.

Til uken får jeg vite hvem jeg får som ledermentor, og den 20.03 er første kurstreff med mentor på Soria Moria i Oslo. Gleder meg.

Legger også med et bilde fra smørekurset med Lantmännen. Takk til Ruby som lærte oss å smøre herlige smørbrød.