BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

onsdag 13. juni 2012

Åndenes makt på BW Grand Hotel

Har vært en krevende tid i mitt prosjekt. Vinteren og våren har vært tøff, men det ser nå ut som vi skal klare oss igjennom stormen. Som min gamle sjef herr Kahrs ofte sa, Winnie du kan ikke leve av et hotell med under 40+50 rom. Jeg har 33........

Som sagt dette er hard jobbing for å lykkes. Og jeg har et inderlig ønske og et stort pågangsmot for å få det til. Vi har en visjon som sier at vi skal gi hver gjest en unik opplevelse av det å bo på hotell. Dette føler vi ofte at vi lykkes med. Den siste måneden har vi fått to dikt skrevet til hotellet av gjester, og vi har hver dag gjester som sier at dette hotellet skal vi fortelle om til andre. Dette skal gå bra, men det gjennstår fortsatt hard jobbing, og det er jeg forberdt på. Dette skal bli et hotell det snakkes om, det er mitt helt klare mål!

En annen stor ting som har skjedd her på hotellet, vi har feiret Lasse og Camilla sitt bryllup. Ble en fantastisk fering. Alle storkoste seg. Skal sette inn flere bilder, hotellet var vakkert pyntet.

Alle overnattet, og neste dag hadde vi leid en herlig fiskebåt som tod oss ut på fjorden. Herlig.
Her ser dere den vakre bruden, som nå har skiftet navn til Camilla Gjerdalen :)



Men så til overskrifte, åndenes makt.
En av stuepikene våre, har ikke kunne gå på jobb den siste tiden. Vi har nemlig spøkelser her på hotellet. Det har artet seg slik at hun har fått håndklær kastet ut av vognen hun har tingene sine på. Dører smeller igjen, toalette blitt plutselig dratt ned, og det er ingen der osv osv.

Har også en stuepike til, som opplev dette. Hun har sett dette hele tiden hun har jobbet her( over ett år) men har klart å leve med de. Fikk så et tips om at det var to damer på Aurskog, som er det vi vel kan kalle medium, som kunne komme å føle. Og som sagt så gjort. I går kom Bjørg og Tittin for å føle på hotellet. Det ble en utrolig opplevelse. Tror ikke jeg skal gå så i detalj, for da tror dere jeg er blitt litt sprø :) Men kan jo nevne at min stuepike har sagt til meg at hun ser soldater i kjelleren...... Da jeg gikk ned i vårt Kruttlager i kjelleren, ble det en utrolig opplevelse. I det vi kommer ned, sier Bjørg: Oj oj her er det fest, her er det fullt av soldater..... de koser seg med ølberger og synger og koser seg. Det var jo det Kannika hadde sagt til meg fra før.....Og det som var det mest skremmende, jeg følte det, med en enorm energi som gikk igjennom kroppen. En helt syk opplevelse.

Min stuepike har også snakket om en gammel dame. Dette så de også. De mener hun var koldjomfru. Hun er veldig på stuepikene mine, hun er ikke fornøyd med jobben de gjør. Det som hun formidler er at hun skal hjelpe meg til å få skikk på hotellet. Vi har hele tiden vist at hun er på 310, det bekreftet damene.....

Har flere historer ang dette, men føler at jeg må spare litt til neste innlegg,

Det er bare å si ifra hvis det er noen der ute som har lyst til å bo på 310 :)