BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

mandag 6. juni 2011

Bryllupsnatten på Grand Hotell Halden

Har nå hatt en deilig frihelg. Kom tilbake til Halden i dag.

Nå er det jobbing en uke fremover. Da er det godt at Bjørn kommer ned på besøk på torsdag. Er jeg heldig kommer Emil en tur på fredag.

Det som er ekstra denne uken, er Opera`n på festningen. Her på Grand har vi fullbooket både torsdag og fredag. Herlig :)
Var så heldig å få billetter til denne oppsetningen av Carmen av Grete og Per ( de som jeg leier hotellet av) Vi fire skal kose oss med opera torsdag kveld. Håper på fint vær.

Har hatt et brudepar her i helgen. Må bare vise dere hvor fint stuepikene pyntet rommet. Må også bare si at de hadde det så gøy da de holdt på. De har blitt noen "racere" til å lagge svanehåndklær. Se så fint det ble.

I dag har vi kjørt drinketesting i Grandbaren. De ansatte fikk stemme frem hvilke drinker vi skal ha på menyen. Ble en veldig fin kveld.
Sanna, som er ansvarlig i baren, laget masse spennende vi kunne velge i. Etterpå lærte vi hvordan de skal lages. Viktig at de alle lager det likt.

I morgen er det frokost-kurs. Da har vi fått Roy som jobber som kokk her, til å lære alle hvordan vi skal legge opp frokosten. Det er nattevakten som stort sett gjør dette.

Som dere skjønner, her er det spennende og hektiske dager, så nå må jeg bare ha skjønnhetsøvnen min. I morgen er det full fart igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar