BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

tirsdag 17. april 2012

Tilbake på rom 312

Så er en hektisk helg gjennomført med glans. Har hatt NDS fra Moss her i helgen. De var 100 pers, så jeg samarbeidet med Thon. Ble en suksess.

De storkoste seg med aktivietet på festningen, middag på Kongshallene, og overnattinger her og på Thon.
Var full fart i baren på lørdag også. Må innrømme at det er stas å gå rundt å snakke med mennesker som koser seg i din bar. Får utrolig mange positive tilbakemeldinger.

Naboen vår her i Halden er Vibeke og Thomas Havenstrøm. Må først si at de er fantastisk gode naboer. De driver Havenstrøm Foto. Hadde gleden av å jobbe med de to en ettermiddag før påske. Her er et av bildene som kom ut av dette. Var utrolig morro :) Stor takk til Vibeke fotograf som fikk fram det beste i meg.





Her ser dere modern. Hun er på besøk i tre dager. Hun har tatt med seg gamle oppskrifer som vi har prøvd ut for å finne vår spesielle kake som skal serveres hver ettermiddag i lobbyen. Valget falt på mormor`s sitronkake. Fantastisk god :)

Mamma har gebursdag i dag, så vi har vært på Bakgården å spist deilig mat. Hipp hipp hurra for moder`n.

Nå er det sent på kveld, og jeg sitter på rom 312 og skriver. Har vært en hektisk dag med mye positivt, og ikke minst mange bookinger. Nå er det nattinatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar