BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden

BEST WESTERN PLUS Grand Hotell Halden
Grand Hotell, Halden`s eldste hotell.

tirsdag 5. april 2011

Ny dag nye muligheter

Hadde en veldig lang dag på jobb i går. Hadde noen koselig folk i baren, så jeg var ikke i seng før nærmere kl.01.00. Var en kjent norsk musiker som holder på med å spille inn plate. Skulle ha konsert i Halden i dag, og lovet å ta med seg en gjeng i Grandbaren i kveld. Vi får se om han gjør som han lover.

Hadde ikke så mange timer søvn, kl. 06.10 ringte klokket. Har ganske så fullt hus, så jeg måtte hjelpe Michael som var på jobb med frokost. Alltid trivelig å være på frokost. Rydde, småprate med gjester og skjenke kaffe. Alltid god steming.

Har hatt intervjuer i dag. Har hatt to annonser i Halden Arbeiderblad, god respons, og gode kandidater. Trenger bl.a et barmenneske. Flere intervjuer i morgen.

I morgen er det en veldig spennende dag, har møte med en hotellkjede. Tror at vi må være del at en kjede. Spennende!!!

Regner i Halden i dag, kan ikke se festningen. Da er tåken tykk.

Bor på hotellet fra mandag til onsdag. Reiser da hjem, og reiser ned torsdag til fredag.  Blir på den måten veldig godt kjent med hotellet og de ansatte, jeg er jo her hele tiden :)
Håper Bjørn kommer ned torsdag, da skal vi på konsert med Vivaldi og Bach i Fredrikshall teater. Et helt utrolig fantastisk teater. Bjørn har tatt bilder, som jeg skal sette inn i morgen, så dere får se.

Halden er en utrolig flott by.

Og her ser dere Emil låser seg inn på sitt rom nr. 308:)

Og her er nesten hele familien samlet utenfor hotellet. Bygningen ved siden av er Halden stasjon.


Og her er kanalen ved hotellet.


Klokken er nå 20.30, 0g kanskje skal jeg slå av maskinen. På tide å ringe hjem å høre om de har det bra :) Glad for å komme hjem i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar